Feb
25
2014

Bada i pool

Det jag tycker är läskigast som jag kan komma på nu är när man står på en brygga och tittar ned i en sjö som man inte kan se botten på. Jag kan bara tänka att det bor något läskigt sjömonster där nere, kanske är det för att jag alltid har varit rädd för vatten men jag går nästan aldrig och badar på sommaren, i alla fall aldrig i hav eller i sjöar. Just därför har jag en pool hemma, byggd av poolkungen . Det är mycket mindre läskigt att bada i poolen, där känner jag mig faktiskt trygg och det känns bra att bada där. Jag älskar verkligen att slappa vid poolen när det är varmt, man behöver ju inte gå någonstans för man har allt man behöver precis där och det är verkligen hur skönt som helst. Jag gillar verkligen att ha det på det sättet och jag skulle inte vilja bada i någon konstig sjö.

Leave a Reply