May
17
2014

Tagit det lugnt

På senaste tiden har jag en ny filosofi som jag har följt. Det är att så att jag tänker att jag inte ska stressa mer, det kanske inte är någonting nytt utan något som folk tänker hela tiden. Jag måste dock säga att det är lite annorlunda för mig för jag gör numera allting i min egen takt. Det är ett helt annat sätt att leva livet på men det är ändå väldigt skönt. Jag skulle installera en Dimmer i helgen och man kan ju tänka sig att det inte ska ta speciellt lång tid alls. För mig tog det dock ganska så lång bara för att jag kände att jag inte ville skynda över huvud taget. Det var faktiskt väldigt viktigt att jag tog min tid och det var väldigt skönt. Oftast så stressar jag ju sönder mig när jag ska göra saker men nu har jag tagit det lugnt och det känns bra.

Leave a Reply